Stubbfräsning Uppsala - fräsa bort stubbar

Stubbfräsning är det mest ekonomiska och skonsammaste sättet att få bort oönskade stubbar från fällda träd. Stubbfräsning med maskin är samtidigt mycket miljövänligt då fliset från stubben går att använda i komposten som jordförbättring eller forslas bort.
Stubbfräsning uppsala - fräsa bort stubbar

Stubbfräsning i Uppsala med omnejd

Vi utför stubbfräsning i Uppsala med omnejd åt privatpersoner, kommuner, föreningar, företag och brf I trädgårdar, kyrkogårdar, parker, badplatser, parkeringar och golfbanor.

Hålet som blir kvar efter stubbfräsning kan anläggas med ny gräsmatta eller för plantering av nya träd och växter. För att förhindra att stubbar från nyfällda träd ska producera nya skott så bör den avlägsnas helt. Stubb­fräsning ingår I rut-avdraget

Stubbfräsning ingår i rut-avdraget

Från 1 augusti 2016 ingår halva arbetskostnaden i rutavdraget och vi satsar stort på trädvård med en ny införskaffad maskin för stubbfräsning –  Rayco RG45. Detta gör vi för att kunna utföra allt inom träd, trädgård och markarbeten. Stubbfräsen är en självgående Rayko RG45 som uppfyller Tier 4i interim utsläppskrav. Med dess breda hjul får den bra grepp, stabilitet och lågt marktryck. 4 av 8 hjul är avtagbara för bästa prestanda. Stubbfräsen tar sig igenom grindar på 92 cm.

skonsam stubbfräsning

Att fräsa bort sina stubbar är det mest skonsamma sättet att ta bort stubbar på. Vi är måna om att påverka miljön vi arbetar i så lite som möjligt och att utföra din stubbfräsning utan att förstöra mark och omgivning.

STUBBFRÄSNING I UPPSALA? KONTAKTA OSS!

Önskar du hjälp med stubbfräsning så kontakta Tomas Hagström 0708-23 10 95. Vi hjälper dig även med RUT-ansökan! Du kan även få en offert för stubbfräsning genom att fylla i formuläret nedan.

Offert trädvårdstjänster

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

Sök på denna webbplats