Montering kök

När det kommer till kök är det många moment förutom monteringen som behöver genomföras innan allt är klart. Uppsala Fastighetstjänst erbjuder förutom planering och montering av kök, dragning av el, uppsättning av kakel, läggning av klinkers, dragning av vatten och avlopp, samt målning och andra ytskiktsarbeten.

Vi samarbetar med Novecta, och deras kök är modulärt uppbyggda och du kan placera skåp, lådor och dörrar fritt utifrån måttsystemet 20–40–50–60–70–80–100–120 cm. Novecta erbjuder ett stort utbud av olika utseenden på luckor och lådfronter, samt möjlighet att skräddarsy ditt kök på helt nya sätt. Novecta jobbar alltid utifrån hembesök för att säkerställa en bra lösning för just dig och dina behov. Läs mer på Novecta:s hemsida.

30% av arbetskostnaden är alltid avdragsgill enligt ROT upp till 50.000 kr per person och år. Sammantaget får du ett professionellt monterat kök med mycket hög kvalitet och finish till ett förmånligt pris.

OBS: Uppsala Fastighetstjänst är inte partner med Novecta utan utför monteringen som en ren bygg- och renoveringstjänst.

Hör av dig med dina köksdrömmar

Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig med ditt nya kök.

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

Nytt kök i Valsätra

Uppsala Fastighetstjänst har under sommaren renoverat flera kök, bland annat ett i stadsdelen Valsätra. Ett äldre, välanvänt kök byttes ut mot ett nytt med snickerier i vitt och en magnifik bänkskiva, tillverkad av amerikansk valnöt. Golvet byttes ut till ett ljust, lackat furugolv och taket laserades i vitt. Väggar målades, kakel sattes och klinker …

Kök i Vedyxa

Uppsala Fastighetstjänst har monterat ett kök i Vedyxa öster om Uppsala. Kunden har varit engagerad i designen av köket och valt dess beståndsdelar samt material och färger i samråd med oss. Köket har bänkskivor och köksö-skiva i natursten av svart granit från Apeia Granit. På golvet ligger ett grått klickgolv …