Nybyggnad & ombyggnad i Uppsala

Nybyggnad och ombyggnad är ofta omfattande byggprojekt som kräver god planering, kompetent materialanskaffning och ett professionellt genomförande av fackmän. Uppsala Fastighets­tjänst påtar sig vanligtvis projektansvaret genom total­entreprenad för nybyggnad och ombyggnad.
Nybyggnad & ombyggnad Uppsala

Ombyggnad i Uppsala

Om du vill ändra den befintliga byggnaden, utan att öka dess volym, rör det sig om en ombyggnad. Alla åtgärder som förnyar eller förändrar byggnaden, eller stora delar av den, räknas som en ombyggnad – här krävs även bygglov. Att byggnaden förändras behöver alltså inte räknas som en ombyggnad, så länge förändringen inte är påtaglig. Vi på Uppsala Fastighets­tjänst utför alla sorters ombyggnader enligt gällande bransch­regler. Vi är kreativa och ger gärna råd kring materialval.

Nybyggnad i Uppsala

En nybyggnad är, helt enkelt, uppförandet av en ny byggnad. En stor fördel, jämfört med att köpa begagnat, är att du vet precis vad du får. Du bestämmer – från tomt och hus, till tidpunkt. Och du har kontroll på hela processen. Andra fördelar med nybyggda hus är till exempel att du slipper underhållet som gamla hus ofta behöver, du får låga driftkostnader som följd av energiområdets utveckling de senaste åren, och du slipper fastighetsskatten efter nybyggnad under de första femton åren.

Ombyggnad och nybyggnad blir enkelt med oss!

Vi på Uppsala Fastighetstjänst gör nybyggnad och ombyggnad enkelt för våra kunder. Under projektets gång får du en kontaktperson som svarar på frågor och håller dig uppdaterad hur projektet går löpande. Detta betyder att även vid projekt på totalentreprenad så slipper du kontakta flera olika leverantörer och bolag för att ro ditt projekt i hamn.

Har du frågor om nybyggnad eller ombyggnad?

Har du frågor om vårt arbete med nybyggnad & ombyggnad? Våra erfarna hantverkare kommer gärna med råd kring både material och utförande.  Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Du är också välkommen att använda kontaktformuläret nedan så återkopplar vi så fort vi kan.

Totalentreprenad

Vid ombyggnad och nybyggnad kan vi ta ett helhetsansvar från första hammarslaget till arbetets färdigställande.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Kontakt - nybyggnad & ombyggnad Uppsala

Är du intresserad av nybyggnad eller ombyggnad? Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig med att bygga om till din fastighet eller bygga en helt ny fastighet.

Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit
reCAPTCHA
Sök på denna webbplats