Tjänster ombyggnad och nybyggnad

Ombyggnader och nybyggnad är ofta omfattande byggprojekt som kräver god planering, kompetent materialanskaffning och ett professionellt genomförande av fackmän. Uppsala Fastighets­tjänst påtar sig vanligtvis projektansvaret genom total­entreprenad.

Ombyggnad

Om du vill ändra den befintliga byggnaden, utan att öka dess volym, rör det sig om en ombyggnad. Alla åtgärder som förnyar eller förändrar byggnaden, eller stora delar av den, räknas som en ombyggnad – här krävs även bygglov. Att byggnaden förändras behöver alltså inte räknas som en ombyggnad, så länge förändringen inte är påtaglig. Vi på Uppsala Fastighetstjänst utför alla sorters ombyggnader enligt gällande branschregler. Vi är kreativa och ger gärna råd kring materialval

Nybyggnad

En nybyggnad är, helt enkelt, uppförandet av en ny byggnad. En stor fördel, jämfört med att köpa begagnat, är att du vet precis vad du får. Du bestämmer – från tomt och hus, till tidpunkt. Och du har kontroll på hela processen. Andra fördelar med nybyggda hus är till exempel att du slipper underhållet som gamla hus ofta behöver, du får låga driftkostnader som följd av energiområdets utveckling de senaste åren, och du slipper fastighetsskatten under de första femton åren.

Totalentreprenad

Vi kan ta helhetsansvar från första hammarslaget till arbetets färdigställande.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Hör av dig idag med dina frågor!

Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig med att bygga om till din fastighet eller bygga en helt ny fastighet.
Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.
reCAPTCHA