Köksrenovering Uppsala - renovera kök med oss

Att renovera kök är något som de flesta drömmer om. Men det kan vara svårt att komma igång med en köksrenovering. Uppsala Fastighets­tjänst hjälper dig att med köks­projektet och åtar sig gärna arbeten där tillbyggnad, renovering, måleri och nybyggnad kombineras till ett hemtrevligt och älskvärt kök – husets hjärta och härd.
Hur ser ditt önskade drömkök ut? Lutar du åt att riva ut allt och bygga ett helt nytt kök eller bara måla om, sätta nytt kakel och byta köksluckor? Uppsala Fastighetstjänst lotsar dig genom alla slags köksrenovering, grandiosa, stora eller små. Det är viktigt att form och funktion sjunger tillsammans i dur – ett kök är en  arbetsplats lika mycket som ett rum för umgänge och ska fungera i helg och söcken, tidiga morgnar likväl som festmiddagar.

Vi gör det enkelt att renovera kök

När du anlitar oss för att renovera kök får du en kontaktperson under hela projektets gång som du kan bolla dina idéer med  och som håller dig uppdaterad. Vi tar dessutom oss an hela projektet på totalentreprenad så att du slipper involvera flera olika bolag. Med oss så blir din köksrenovering en smidig affär!

Ta hjälp i planeringen

Att renovera kök kan vara ett stort arbete. Vi gör en plan tillsammans så köket kan tas i bruk så snart som möjligt.

Låt inspirationen flöda

Att skapa en trevlig rumslighet i köket innebär att jobba med ljus, material, ytor och planlösning. Tänk fritt och rådgör med oss.

Fundera på budgetram

Att renovera köket är att förädla hela hemmets trivsamhet. Det är samtidigt en invest­ering i fastighetens värde. Snåla inte.

Garanterad kundnöjdhet

Vi för alltid kontinuerlig dialog med kunden under en köksrenovering och en slut­besiktning garanterar perfekt resultat.

Köksrenovering med miljötänk

Uppsala Fastighetstjänst har ett seriöst miljötänkande i stort som smått och tar hand om ev. rivningsmaterial.

ROT-avdrag för köksrenovering

Som privatperson har du rätt att göra ROT-avdrag vid köksrenovering. Vi sköter om allt pappersarbete.

Dags för köksrenovering? Hör av dig!

Ring oss eller skicka ett meddelande med formuläret nedan och berätta hur vi kan hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar om ett pinfärskt eller uppfräschat kök.

Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit
reCAPTCHA

Utvalda referenser - renovera kök

Villabygge i Vreta

Husbygge av villa på cirka 190 m2 av typen Fiskarhedenvillan Tranan i Vreta. Tranan är ett av Fiskarhedenvillans allra finaste och mest sålda hus. Här

Kök i Vedyxa

Uppsala Fastighetstjänst har monterat ett kök i Vedyxa öster om Uppsala. Kunden har varit engagerad i designen av köket och valt dess beståndsdelar samt material

Nytt kök i Valsätra

Uppsala Fastighetstjänst har under sommaren renoverat flera kök, bland annat ett i stadsdelen Valsätra. Ett äldre, välanvänt kök byttes ut mot ett nytt med snickerier i

Villarenovering och altan i Bärby Hage

Uppsala Fastighetstjänst anlitades under våren och försommaren för att totalrenovera ett 60-talshus där golven slipades och väggar spacklades, målades och tapetserades. I gillestugan togs panel bort från yttervägg