Vi hjälper dig med din Köksrenovering

Att renovera köket är något som de flesta drömmer om. Men det kan vara svårt att komma igång. Uppsala Fastighets­tjänst hjälper dig att med köksprojektet och åtar sig gärna arbeten där tillbyggnad, renovering, måleri och nybyggnad kombineras till ett hemtrevligt och älskvärt kök – husets hjärta och härd.

Hur ser ditt önskade drömkök ut? Lutar du åt att riva ut allt och bygga ett helt nytt kök eller bara måla om, sätta nytt kakel och byta köksluckor? Uppsala Fastighetstjänst lotsar dig genom alla slags köksuppdrag, grandiosa, stora eller små. Det är viktigt att form och funktion sjunger tillsammans i dur – ett kök är en  arbetsplats lika mycket som ett rum för umgänge och ska fungera i helg och söcken, tidiga morgnar likväl som festmiddagar.

Ta hjälp i planeringen

Att renovera ett kök kan vara ett stort arbete. Vi gör en plan tillsammans så köket kan tas i bruk så snart som möjligt.

Låt inspirationen flöda

Att skapa en trevlig rumslighet innebär att jobba med ljus, material, ytor och planlösning. Tänk fritt och rådgör med oss.

Fundera på budgetram

Att renovera köket är att förädla hela hemmets trivsamhet. Det är samtidigt en invest­ering i fastighetens värde. Snåla inte.

Garanterad kundnöjdhet

Vi för alltid kontinuerlig dialog med kunden och en slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Miljötänkande i fokus

Uppsala Fastighetstjänst har ett seriöst miljötänkande i stort som smått och tar hand om ev. rivningsmaterial.

ROT-avdrag

Som privatperson har du rätt att göra ROT-avdrag vid köksrenovering. Vi sköter om allt pappersarbete.

Hör av dig idag med dina frågor!

Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar om ett pinfärskt eller uppfräschat kök.

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.
reCAPTCHA

Utvalda referenser kök

Villabygge i Vreta

Husbygge av villa på cirka 190 m2 av typen Fiskarhedenvillan Tranan i Vreta. Tranan är ett av Fiskarhedenvillans allra finaste och mest sålda hus. Här

Kök i Vedyxa

Uppsala Fastighetstjänst har monterat ett kök i Vedyxa öster om Uppsala. Kunden har varit engagerad i designen av köket och valt dess beståndsdelar samt material

Nytt kök i Valsätra

Uppsala Fastighetstjänst har under sommaren renoverat flera kök, bland annat ett i stadsdelen Valsätra. Ett äldre, välanvänt kök byttes ut mot ett nytt med snickerier i

Villarenovering och altan i Bärby Hage

Uppsala Fastighetstjänst anlitades under våren och försommaren för att totalrenovera ett 60-talshus där golven slipades och väggar spacklades, målades och tapetserades. I gillestugan togs panel bort från yttervägg