fräsa bort stubbar

Stubbfräsning är det mest ekonomiska och skonsammaste sättet att få bort oönskade stubbar från fällda träd. Stubbfräsning med maskin är samtidigt mycket miljövänligt då fliset från stubben går att använda i komposten som jordförbättring eller forslas bort.

Vi utför stubbfräsning åt privatpersoner, kommuner, föreningar, företag och brf I trädgårdar, kyrkogårdar, parker, badplatser, parkeringar och golfbanor.
Hålet som blir kvar kan anläggas med ny gräsmatta eller för plantering av nya träd och växter. För att förhindra att stubbar från nyfällda träd ska producera nya skott så bör den avlägsnas helt. Stubb­fräsning ingår I rut-avdraget

Stubbfräsning ingår i rut-avdraget

Från 1 augusti 2016 ingår halva arbetskostnaden i rutavdraget och vi satsar stort på trädvård med en ny införskaffad stubbfräs Rayco RG45 för att kunna utföra allt inom träd, trädgård och markarbeten. Stubbfräsen är en självgående Rayko RG45 som uppfyller Tier 4i interim utsläppskrav. Med dess breda hjul får den bra grepp, stabilitet och lågt marktryck. 4 av 8 hjul är avtagbara för bästa prestanda. Stubbfräsen tar sig fram utan att förstöra mark och omgivningar samt tar sig igenom grindar på 92 cm.
Kontakta Tomas Hagström 0708-23 10 95 så hjälper vi dig/er med RUT-ansökan!

Begär offert trädvårdstjänster

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.