Fasadrenovering Uppsala – Uppsala Fastighetstjänst

Byggtjänster av högsta kvalitet

Fasadrenovering Uppsala

Totalentreprenad

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Garanterad kundnöjdhet

Hantverk med kvalitet

Fasadrenovering Uppsala

Fasadrenovering Uppsala

Är det dags för en uppsnyggning eller fasadrenovering? Vi på Uppsala fastighetstjänst har lång erfarenhet av fasadrenovering och hjälper gärna till. Vi re­kommenderar en besiktning av Uppsala Fastighetstjänsts duktiga snickare. De ger dig profes­sionella råd och vet om du behöver til­läggsisolera, byta panel eller kanske bara måla om. Dåliga fasader och tak är oftast riktiga energislukare och en profession­ellt utförd fasad­renovering blir inte bara vacker att titta på utan känns skön i plånboken också.

Vi hjälper dig med fasadrenovering

Fasadrenovering ska göras med jämna mellanrum och gärna tillsammans med en ommålning. Att ta tag i fasadrenovering tidigt är viktigt för att fasadens skavanker ska leda till ännu större och dyrare problem – det är med andra ord bra både för plånboken och ögat! Avdelningen Bygg och reno­vering och måleri har kompetens och lång erfarenhet. Vi utför alla sorters om­bygg­­nader, tillbygg­nader, renoveringar och ny­bygg­nationer enligt gällande bran­sch­regler.

Fasadrenovering blir enkelt med oss

Uppsala Fastighetstjänst gör fasadrenovering enkelt för våra kunder. Vi börjar med att lyssna in om du har några speciella önskemål innan vi startar arbetet, sen får du en egen kontaktperson du kan kontakta vid frågor eller funderingar gällande fasadrenoveringen. Som vanligt inom bygg kan vi ta oss an hela arbetet på totalentreprenad från start till mål, det betyder att du som kund du slipper involvera andra aktörer.

Hör av dig för fasadrenovering i Uppsala

Vi agerar gärna bollplank och vill höra mer om ditt projekt. Har du frågor om hur vi arbetar med fasadrenovering? Vi är kreativa och ger gärna råd kring mate­rialval. Hör av dig! Önskar du offert så kontakta oss gärna eller använd formuläret nedan.
Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit

Rotavdrag 30%

Rotavdrag ges till privatpersoner för ett stort antal bygg- och renoveringsåtgärder. Du kan få rotavdrag när du ska reparera och underhålla boendet, utföra måleriarbeten, bygga om och bygga till, byta och reparera fönster, vid gräv- och markarbete med mera.  Läs mer på Skatteverkets webbsida för aktuell information. 

 • PLATSCHEF BYGG & RENOVERING
  Claes Jirhede
  Tel: 073-660 90 93
  E-post: claes@uftab.se
  Frank Millner
  Tel: 0707-88 91 92
  E-post: frank@uftab.se
 • Certifikat ISO 9001
  Certifierade ISO 9001

 • Certifikat ISO 14001
  Certifierade ISO 14001

 • Daniel Eriksson, VD.