Tjänster tillbyggnad och utbyggnad

Våra liv förändras hela tiden. Ibland hinner man knappt märka av det, och andra gånger kommer det som en blixt från klar himmel. Man får tillökning i familjen, eller kanske ett nytt intresse som tar mer plats än man väntat sig. Något som inte växer av sig själv är våra bostäder. Helt plötsligt börjar det kännas trångt, men om man trivs vill man ju inte bara bryta upp och flytta till något nytt. Och det behövs ju inte heller – bygg till eller ut istället!

Bygg och renovering Uppsala Fastighetstjänst.
Vi erbjuder dig all den erfarenhet som krävs för att bygga ut eller till. Från grund till nock sköter vi ditt projekt, antingen genom att ta helhetsansvar eller hjälpa dig med specifika arbetsmoment.En tillbyggnad definieras i plan- och bygglagen (PBL) som en ändring av en byggnad som innebär en ökning av byggnadens volym. Det kan alltså handla om exempelvis en inglasning av balkong, bygga till ytterligare ett rum eller liknande. Oavsett vilken typ av tillbyggnad just du har som avsikt att genomföra, har vi den erfarenhet som krävs för att förverkliga dina drömmar.

Totalentreprenad

Vi kan ta helhetsansvar från första hammarslaget till arbetets färdigställande.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Hör av dig idag med dina frågor!

Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig med att bygga ut eller bygga till din fastighet.

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

reCAPTCHA