Tillbyggnad & Utbyggnad – Uppsala Fastighetstjänst

Byggtjänster av högsta kvalitet

Tillbyggnad & utbyggnad i Uppsala

Totalentreprenad

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Garanterad kundnöjdhet

Hantverk med kvalitet

Tillbyggnad & utbyggnad i Uppsala

Utbyggnad & tillbyggnad i Uppsala

Våra liv förändras hela tiden. Ibland hinner man knappt märka av det, och andra gånger kommer det som en blixt från klar himmel. Man får tillökning i familjen, eller kanske ett nytt intresse som tar mer plats än man väntat sig. Något som inte växer av sig själv är våra bostäder. Helt plötsligt börjar det kännas trångt, men om man trivs vill man ju inte bara bryta upp och flytta till något nytt. Och det behövs ju inte heller – bygg till eller ut istället! Vi på Uppsala Fastighetstjänst hjälper dig gärna med tillbyggnad och utbyggnad!
Utbyggnad & tillbyggnad av altan i Uppsala

Utbyggnad & tillbyggnad blir enkelt med oss

Vi erbjuder dig all den erfarenhet som krävs för tillbyggnad och utbyggnad. Från grund till nock sköter vi ditt projekt, antingen genom att ta helhetsansvar eller hjälpa dig med specifika arbetsmoment. Under arbetets gång får du en kontaktperson hos oss som kan svara på frågor och uppdatera dig om ditt projekt. Vi tillämpar även detta arbetssätt om vi tar oss an ditt projekt på totalentreprenad -luta dig tillbaka så tar vi hand om resten!

Vi hjälper dig med tillbyggnad i Uppsala

En tillbyggnad definieras i plan- och bygglagen (PBL) som en ändring av en byggnad som innebär en ökning av byggnadens volym. Det kan alltså handla om exempelvis en inglasning av balkong, bygga till ytterligare ett rum eller liknande. Oavsett vilken typ av tillbyggnad just du har som avsikt att genomföra, har vi den erfarenhet som krävs för att förverkliga dina drömmar. Hör av dig så återkopplar vi med offert!

Utbyggnad och tillbyggnad på totalentreprenad

Vi är stolta över bredden i vår verksamhet som ger oss en unik förmåga att ta oss an hela ditt projekt inom utbyggnad och tillbyggnad på totalentreprenad. Detta betyder att du slipper involvera fler olika bolag och leverantörer och kan låta oss ta ansvaret från första spadtaget till sista spiken.  Kontakta oss när du behöver hjälp med utbyggnad i Uppsala med omnejd – vi tar hand om allt!

Totalentreprenad

Vid tillbyggnad & utbyggnad tar vi helhetsansvar från början till slut.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Kontakt - tillbyggnad & utbyggnad Uppsala

Är du intresserad av tillbyggnad eller utbyggnad? Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig!
Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit

Rotavdrag 30%

Rotavdrag ges till privatpersoner för ett stort antal bygg- och renoveringsåtgärder. Du kan få rotavdrag när du ska reparera och underhålla boendet, utföra måleriarbeten, bygga om och bygga till, byta och reparera fönster, vid gräv- och markarbete med mera.  Läs mer på Skatteverkets webbsida för aktuell information. 

Utvalda referenser - utbyggnad & tillbyggnad

 • PLATSCHEF BYGG & RENOVERING
  Claes Jirhede
  Tel: 073-660 90 93
  E-post: claes@uftab.se
  Frank Millner
  Tel: 0707-88 91 92
  E-post: frank@uftab.se
 • Certifikat ISO 9001
  Certifierade ISO 9001

 • Certifikat ISO 14001
  Certifierade ISO 14001

 • Daniel Eriksson, VD.