Våra liv förändras hela tiden. Ibland hinner man knappt märka av det, och andra gånger kommer det som en blixt från klar himmel. Man får tillökning i familjen, eller kanske ett nytt intresse som tar mer plats än man väntat sig. Något som inte växer av sig själv är våra bostäder. Helt plötsligt börjar det kännas trångt, men om man trivs vill man ju inte bara bryta upp och flytta till något nytt. Och det behövs ju inte heller – bygg till eller ut istället!

Vi erbjuder dig all den erfarenhet som krävs för att bygga ut eller till. Från grund till nock sköter vi ditt projekt, antingen genom att ta helhetsansvar eller hjälpa dig med specifika arbetsmoment.

En tillbyggnad definieras i plan- och bygglagen (PBL) som en ändring av en byggnad som innebär en ökning av byggnadens volym. Det kan alltså handla om exempelvis en inglasning av balkong, bygga till ytterligare ett rum eller liknande. Oavsett vilken typ av tillbyggnad just du har som avsikt att genomföra, har vi den erfarenhet som krävs för att förverkliga dina drömmar.

Stäng meny