Utbyggnad & tillbyggnad i Uppsala

Våra liv förändras hela tiden. Ibland hinner man knappt märka av det, och andra gånger kommer det som en blixt från klar himmel. Man får tillökning i familjen, eller kanske ett nytt intresse som tar mer plats än man väntat sig. Något som inte växer av sig själv är våra bostäder. Helt plötsligt börjar det kännas trångt, men om man trivs vill man ju inte bara bryta upp och flytta till något nytt. Och det behövs ju inte heller – bygg till eller ut istället! Vi på Uppsala Fastighetstjänst hjälper dig gärna med tillbyggnad och utbyggnad!
Utbyggnad & tillbyggnad i Uppsala

utbyggnad & tillbyggnad blir enkelt med oss

Vi erbjuder dig all den erfarenhet som krävs för tillbyggnad och utbyggnad. Från grund till nock sköter vi ditt projekt, antingen genom att ta helhetsansvar eller hjälpa dig med specifika arbetsmoment. Under arbetets gång får du en kontaktperson hos oss som kan svara på frågor och uppdatera dig om ditt projekt. Vi tillämpar även detta arbetssätt om vi tar oss an ditt projekt på totalentreprenad -luta dig tillbaka så tar vi hand om resten!

Vi hjälper dig med tillbyggnad i Uppsala

En tillbyggnad definieras i plan- och bygglagen (PBL) som en ändring av en byggnad som innebär en ökning av byggnadens volym. Det kan alltså handla om exempelvis en inglasning av balkong, bygga till ytterligare ett rum eller liknande. Oavsett vilken typ av tillbyggnad just du har som avsikt att genomföra, har vi den erfarenhet som krävs för att förverkliga dina drömmar. Hör av dig så återkopplar vi med offert!

Utbyggnad och tllbyggnad på totalentreprenad

Vi är stolta över bredden i vår verksamhet som ger oss en unik förmåga att ta oss an hela ditt projekt inom utbyggnad och tillbyggnad på totalentreprenad. Detta betyder att du slipper involvera fler olika bolag och leverantörer och kan låta oss ta ansvaret från första spadtaget till sista spiken.  Kontakta oss när du behöver hjälp med utbyggnad i Uppsala med omnejd – vi tar hand om allt!

Totalentreprenad

Vid tillbyggnad & utbyggnad tar vi helhetsansvar från början till slut.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Kontakt - tillbyggnad & utbyggnad Uppsala

Är du intresserad av tillbyggnad eller utbyggnad? Ring oss eller skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit
reCAPTCHA

Utvalda referenser - utbyggnad & tillbyggnad

Villarenovering och altan i Bärby Hage

Uppsala Fastighetstjänst anlitades under våren och försommaren för att totalrenovera ett 60-talshus där golven slipades och väggar spacklades, målades och tapetserades. I gillestugan togs panel bort från yttervägg

Balkongbygge

Balkongbygge med stolpar av lärkträ. Vi byggde en helt ny konstruktion på grund av att den gamla hade blivit dålig. Storlek: 12 kvm.

Uterum Årsta

Vi har fått i uppdrag att bygga ett uterum för en privatperson på Krassegatan. Uterummet är ca 20 kvm med glaspartier och fritt liggande altandäck på 20 kvm utanför. Kunden valde kondensfritt tak och isolerad platta efter vår rekommendation för bästa trevnad i innemiljön. Uppsala Fastighetstjänst tog fram ritningar för bygganmälan och projekterades i samråd med Beijer Bygg.

Sök på denna webbplats Skriv något och tryck på enter för att söka