Du kan med tillförsikt anlita Uppsala Fastighets­tjänst när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera din fastighet. Våra byggtjänster både interiört och exteriört håller högsta kvalitet och har dina önskemål i självklart fokus. Uppsala Fastighets­tjänst erbjuder total­entre­pre­nad i medelstora till stora byggprojektet för privatpersoner, bostadsrätts­föreningar och företag. Vi hjälper även privatpersoner med speciella arbetsmoment där vår expertis inom byggverksamhet och renovering kommer till sin rätt.

Våra byggtjänster är av högsta kvalitet till kloka kunder som förstår att pris, trygg kund­relation och resultat hänger ihop. Våra medarbetare är kommunikativa ansvarsfulla yrkesarbetare som arbetar under kollektivavtal. Vi garanterar din kund­nöjdhet. Uppsala Fastighets­tjänst för alltid en kontinuerlig dialog med kunden under arbetets gång för att uppnå ett perfekt resultat. En slut­besiktning tillsammans med upp­drags­givaren säkerställer att både kunden och vi kan vara helt nöjda efter slutfört arbete.
Uppsala Fastighets­­tjänst byggnads­avdelning utför alla sorters ombygg­nader, tillbyggnader, renoveringar och nybygg­nationer enligt gällande branschregler. Vi är kreativa och ger gärna råd kring mate­rialval. Takomläggningar är det viktigaste förebyggande renoverings­arbete en fas­tighetsägare kan göra innan det uppstår läckage. Vi är våtrumscertifierade hos Byggkeramik­rådet, är certifierade på Ardex våtrums­produkter och har många vackra kök i vår meritlista. Hör av dig!
Uppsala Fastighets­­tjänst byggnads­avdelning utför alla sorters ombygg­nader, tillbyggnader, renoveringar och nybygg­nationer enligt gällande bran­sch­regler. Vi är kreativa och ger gärna råd kring mate­rialval. Takom­läggningar är det viktigaste före­byggande reno­verings­­arbete en fas­tighetsägare kan göra innan det uppstår läckage. Vi är våtrums­certifierade hos Byggkeramik­rådet, är certifierade på Ardex våtrums­produkter och har många vackra kök i vår meritlista. Hör av dig!

totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att Uppsala Fastighetstjänst tar helhetsansvaret för allt som rör byggprojektet. Med vår kompetens och erfarenhet handhar vi planering och materialanskaffning, sköter kontakten med underleverantörer, nödvändiga fackmän och myndigheter. Projektplanering och kontraktsskrivning sker med oss som enda part och vi genomför byggprojektet på utsatt tid och inom budgetramarna. Totalentreprenad innebär ökad trygghet för dig, sparar tid och gör byggandet mer kostnadseffektivt.

renovera kök

Är det dags att fräscha upp ditt kök? Kök och matsal har idag blivit hemmets naturliga samlingspunkt. Det finns många kreativa lösningar att ta till även för kök med en begränsad yta. Uppsala Fastighets­tjänst hjälper dig med allt ifrån mindre skönhets­renoveringar till ett helt nytt kök och ger dig råd i valet av material.
Vi samarbetar med Novecta. Deras kök är modulärt uppbyggda och erbjuder ett stort utbud av olika utseenden på luckor och lådfronter, samt möjlighet att skräddarsy ditt kök på helt nya sätt. Vi hjälper dig att planera och montera köket och utför dragning av el, kakling och klinkerläggning, vatten och avlopp samt målning och andra ytskiktsarbeten.

våtutrymmen

Ett fräscht badrum är en lika bra start på dagen som en rejäl frukost. Vi ger dig råd när det gäller kakel, design och armaturer. För våtrumsarbeten såsom badrumsrenovering, tvättstugor och kök är vi våtrumscertifierade hos Byggkeramikrådet. Vi är certifierade på att arbeta med Ardex våtrumsprodukter som Fyris Färghus levererar.

byte av fönster och dörrar

Du vet väl att att en tredjedel av uppvärmningskostnaden för en normalvilla försvinner ut genom vanliga tvåglasfönster och dåligt isolerade dörrar? Du kan spara mycket pengar på att byta till kvalitetsfönster.

Bygga en trevlig altan

En trevlig uteplats ökar både trivsel och fastighetens värde. Njut av sommardagar och aftnar i gott sällskap. Alla fastighetsägare får bygga en altan utan att söka bygglov som är 3.6 m ut från husvägg och med ett tak på max 15 kvm. Vi hjälper dig med ytterligare frågor om bygglov, material och utförande.Prisexempel: 40 kvm från 27 400 kr efter rotavdrag inklusive material.

fasadrenovering

Uppsnyggning eller renovering? Vi rekommenderar en besiktning av våra duktiga snickare. De ger dig professionella råd och vet om du behöver tilläggsisolera, byta panel eller kanske bara måla om. Dåliga fasader och tak är oftast riktiga energislukare och en professionellt utförd fasadrenovering blir inte bara vacker att titta på utan känns skön i plånboken också.

takomläggning

Föregående
Nästa
Bra tak över huvudet är guld värt. Återkommande skötsel och renovering är mycket viktigt i fastighetens löpande underhåll. Ett dåligt tak drar ned din fastighets värde och kan i värsta fall leda till vattenskador! Vi tar hand om riktning av tak, yttertak och innertak. Är du osäker på ditt taks kondition ger vi goda råd om vad som bör och kan göras. Prisexempel: 990 kr/kvm för omläggning av lertegeltak, inklusive material (papp, läkt och tegel) exklusive plåt och vindskivor.

ytskiktsrenovering

Vi utför renovering av tak, väggar och golv för lägenhetsinnehavare så väl som villaägare. För målning, spackling och tapetsering samarbetar vi med Bengt Pettersson Måleri.

Tillbyggnader

Om du vill bygga ut ditt hus har vi erfarenheten som krävs för att ta ditt projekt från grund till nock. Vi kan ta helhetsansvar eller hjälpa dig med speciella arbetsmoment.

ROT-avdrag för privatpersoner

Vi har många nöjda kunder hos villägare och erbjuder självklart hjälp med att administrera skattereduktionen för arbetskostnaden – ROT. Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Hör av dig idag med dina frågor!

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.
reCAPTCHA

delad glädje är dubbel glädje

Gillar du vad du ser så dela gärna på sociala media. Tack för att du sprider budskapet om oss.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Stäng meny