tjänster inom bygg och renovering

Uppsala Fastighetstjänst är tryggt och kompetent bygg­företag när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera din fastighet. Våra bygg­tjänster både interiört och exteriört håller högsta kvalitet och har dina önskemål i själv­klart fokus. Uppsala Fastighets­­tjänst kan erbjuda total­entre­pre­nad i medelstora till stora bygg­projektet för privat­personer, bostadsrätts­föreningar och företag. Vi hjälper även privatpersoner med speciella arbets­moment där vår expertis kommer till sin rätt.
totalentreprenad uppsala
Våra byggtjänster är av högsta kvalitet till kloka kunder som förstår att pris, trygg kund­relation och resultat hänger ihop. Våra medarbetare är kommunikativa ansvarsfulla yrkesarbetare som arbetar under kollektivavtal. Vi garanterar din kund­nöjdhet. Uppsala Fastighets­tjänst för alltid en kontinuerlig dialog med kunden under arbetets gång för att uppnå ett perfekt resultat. En slut­besiktning tillsammans med upp­drags­givaren säkerställer att både kunden och vi kan vara helt nöjda efter slutfört arbete.

Uppsala Fastighetstjänst Bygg och renovering har kompetens och erfarenhet. Företagets snickare är kreativa och ger gärna råd kring mate­rialval, utformning och planlösning. Företagets byggavdelning utför alla sorters om­bygg­­nader, tillbyggnader, renoveringar och ny­bygg­nationer enligt gällande svenska bran­sch­regler. Uppsala Fastighetstjänst har ett heltäck­ande tjänsteutbud i företaget och accept­erar gärna uppdrag där vi ansvarar för såväl projekteringen som utförande s.k. total­entreprenad. Hör av dig i god tid med dina frågor och önskemål  så att vi tillsammans kan planera in ditt byggprojekt till en tidpunkt som passar dig. 

Bygg och renovering

Läs mer om Uppsala Fastighets tjänster inom bygg och renovering i Uppsala

Totalentreprenad

Läs mer om totalentreprenad.

Bygga altan och uterum

Läs mer om att bygga altan och uterum.

Ombyggnad och nybyggnad

Läs mer om ombyggnad och nybyggnad.

Takrenovering takläggning

Läs mer om takarbeten.

Fasadrenovering

Läs mer om fasadrenovering.

Tillbyggnad och utbyggnad

Läs mer om tillbyggnad och utbyggnad.

Uppsala fastighetstjänst som byggföretag

Totalentreprenad

Vi kan ta helhetsansvar från första spadtag till nyckelöverlämning.

Ansvarsfulla yrkesarbetare

Våra medarbetare är kompetenta hantverkare som arbetar under kollektivavtal.

Garanterad kundnöjdhet

Kontinuerlig dialog och slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

Pris och resultat hänger ihop

Vi offererar aldrig till underpriser då vi vet att det finns inga genvägar till ett gott resultat.

Tips! byte av fönster och dörrar

Du vet väl att att en tredjedel av uppvärmningskostnaden för en normalvilla försvinner ut genom vanliga tvåglasfönster och dåligt isolerade dörrar? Du kan spara mycket pengar på att byta till kvalitetsfönster.

ROT-avdrag för privatpersoner

Vi har många nöjda kunder hos villägare och erbjuder självklart hjälp med att administrera skattereduktionen för arbetskostnaden – ROT. Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Hör av dig idag med dina frågor!

Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit
reCAPTCHA

delad glädje är dubbel glädje

Gillar du vad du ser så dela gärna på sociala media. Tack för att du sprider budskapet om oss.

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Sök på denna webbplats