Om Uppsala Fastighetstjänst

Uppsala Fastighetstjänst är ett modernt företag med sex divisioner: fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel, bygg och reno­vering, trädvård och trädgård, lekplats och utegym, mark och entre­prenad och måleri och ytskikt. Verksamheten präglas av profession­alism, hög servicegrad och mycket seriöst miljötänkande. Företagets verksamhet är baserad i Uppsala och våra kunder befinner sig i staden Uppsala och närområdet i Uppsala kommun.
Företaget grundades 2007 av bröderna Simon och Tobias Wennberg. Vi söker alltid fler kompetenta och ansvarsfulla människor inom fastighetsskötsel med seriös inställning till sitt yrke, kunderna, miljön och med god kommunikationsförmåga. Företaget har sina lokaler i Uppsala.Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet till kloka kunder som förstår att pris, trygg kundrelation och resultat hänger ihop. Våra medarbetare är kommunikativa ansvarsfulla yrkesarbetare som arbetar under kollektivavtal.
Uppsala Fastighetstjänst använder ID06 som är en obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatser. Genom ID06 sker föranmälan, legitimationsplikt och närvaroredovisning och därmed försvåras för icke ackrediterade att vistas på arbetsplatsen. Avsikten med identifikationsbrickan ID06 är framför allt att förhindra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den hälsosamma konkurrensen.

Så här tycker vi om ...

Hårt arbete enligt reglerna

Ärligt företagande och hälsosam konkurrens enligt svenska lagar och branschregler.

svartjobb och regelfusk

Slarvigt utförda svartjobb är fusk och trolöshet mot både kunden och samhället.

Det enda vi är riktigt dåliga på är att jobba svart.

Sök på denna webbplats