Uppsala Fastighetstjänst är ett modernt fastighetsskötsel-, bygg- och trädvårdsföretag med en verksamhet som präglas av professionalism, hög servicegrad och mycket seriöst miljötänkande. Vår verksamhet är baserad i Uppsala och sträcker sig ut i närområdet.

Uppsala Fastighetstjänst har fyra divisioner: Fastighetsförvaltning, Bygg- och renoveringstjänster,  Trädvård och trädfällning och Lekplatstjänster. Företaget grundades 2007 av bröderna Simon och Tobias Wennberg. Vi söker alltid fler kompetenta och ansvarsfulla människor inom fastighetsskötsel med seriös inställning till sitt yrke, kunderna, miljön och med god kommunikationsförmåga. Företaget har sina lokaler i Uppsala.

Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet till kloka kunder som förstår att pris, trygg kundrelation och resultat hänger ihop. Våra medarbetare är kommunikativa ansvarsfulla yrkesarbetare som arbetar under kollektivavtal.
Uppsala Fastighetstjänst använder ID06 som är en obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatser. Genom ID06 sker föranmälan, legitimationsplikt och närvaroredovisning och därmed försvåras för icke ackrediterade att vistas på arbetsplatsen. Avsikten med identifikationsbrickan ID06 är framför allt att förhindra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den hälsosamma konkurrensen.

Så här tycker vi om ...

Hårt arbete enligt reglerna

Ärligt företagande och hälsosam konkurrens enligt svenska lagar och branschregler.

svartjobb och regelfusk

Slarvigt utförda svartjobb är fusk och trolöshet mot både kunden och samhället.

Det enda vi är riktigt dåliga på är att jobba svart.

Stäng meny