Plantering Uppsala – Uppsala Fastighetstjänst

Arborist och trädvård

Plantering Uppsala

Erfaren arborist

Trädfällning och stubbfräsning

Trädgård och trädvård

Till BRF, privatkunder och företag

Plantering Uppsala

Plantering av blommor, träd och buskar

Planteringen är ett avgörande moment för att alla slags växter ska må bra och växa. För träd är det extra nödvändigt om trädet ska kunna utvecklas till ett friskt och långlivat träd som man kan njuta i flera generationer. Det gäller att välja rätt sort av blomma, buske eller träd anpassat till platsen och att utföra planteringen på ett korrekt sätt. Ogenomtänkta och felaktigt utförda planteringar är ett slöseri med tid och pengar. Ta hjälp av Uppsala Fastighetstjänsts duktiga trädvårdare.
Plantering uppsala

Vi kan plantering

Vi har genom åren hjälpt otaliga kunder i området kring Uppsala med plantering och hjälper även gärna dig att fixa din drömträdgård! Förutom att vi är lyhörda till dina önskemål har vi som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst  lång erfarenhet  och mycket kunskap kring växterna och träden vi planterar.

Kontakta oss om plantering

Har du frågor om hur vi arbetar med plantering eller önskar prisuppgift? Tveka inte att kontakta oss så återkopplar vi inom kort!

Offert trädvårdstjänster

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

Rutavdrag för arborist och trädvård

Privatpersoner får göra rutavdrag på arbetskostnaden för trädgårdsarbete. Rutavdrag ges för:
 • Gräsklippning, krattning, ogräsrensning, mossbekämpning, vattning och gödning av gräsmattor och rabatter. Klippning och uppgrävning av häckar, rosor och buskar.
 • Beskärning i form av uppbyggnadsbeskärning, underhållsbeskärning, formklippning och fällning av träd.
 • Höstgrävning av trädgårdsland och hopsamling av trädgårdsavfall inför bortforsling samt kompostering och omgrävning av komposter.
 • Du får också rutavdrag för stubbfräsning eller annat arbete med att ta bort stubbar, flis­tuggning samt vedkapning och stapling av ved från träd som vuxit på tomten.
 • Vidare får du göra rutavdrag för röjning av sly, vass och tång på tomten eller vid strand­kanten som tillhör tomten och åter­ställande av mark efter att träd och buskar tagits bort.
 • ANSVARIG TRÄDVÅRD
  Tomas Hagström
  Tel: 0708-23 10 95
  E-post: tomas.hagstrom@uftab.se

 • Certifierade ISO 9001


 • Certifierade ISO 14001

 • Daniel Eriksson, VD.