Våra tjänster inom Fastighetsförvaltning

Vår fastighetsförvaltning erbjuder ett heltäckande tjän­ste­utbud riktat till bostads­­­rätts­­­­föreningar och före­tag med fastighets­­­skötsel, teknisk förvaltning, vice­värdskap och rådgivning. Kontakta Uppsala Fastighets­­­tjänst och berätta hur vi bäst kan hjälpa er, eller skicka ett med­delande till oss med dina detaljer så hör vi av oss.

Totalentreprenad Uppsala Fastighetstjänst
Vi erbjuder dig som kund i stort sett alla tjänster inom fastighets­skötsel och har bred erfarenhet och många trogna kunder i Uppsalas innerstad. Vi utför både inre och yttre fastighets­skötsel. Uppsala Fastighets­tjänst har ett stort och ständigt ökande antal kunder bland Uppsalas bostadsrätts­föreningar och företag.
Teknisk förvaltning innebär dels att se till att fastighets­skötsel utförs, dels att ta fram strategier och planering av periodiskt återkommande åtgärder, upphandling av underhålls­insatser och att upprätta avtal. En teknisk förvaltare blir styrelsens utförare som säkerställer att styrelsens beslut blir genom­förda. Den tekniska förvaltaren blir också totalansvarig för fastigheten och sköter kontakt med myndigheter och boende.

Försäljning

Har du frågor om våra tjänster eller vill anlita oss inom fastighets­förvalt­ning och fastighets­skötsel så kontakta Tobias Wennberg. Vi kommer gärna på ett besök och pratar om hur ni förvaltar era fastigheter idag och hur vi kan  förbättra och underlätta skötseln av ert fastighetsbestånd framledes.

Nöjda kunder är bästa reklamen

BRF Aklejan

Norrtäljegatan 35. Uppsala Fastighetstjänst utför sandning, plogning, skottning och annan yttre fastighetstjänst. 40 lägenheter

BRF Folke

Sköldungagatan 47 i Svartbäcken. 105 lägenheter.

BRF Gärdet

Brf Gärdet är belägen i Luthagen i Uppsala. Föreningen byggdes 1953 består av 30 bostadsrätter, 4 st p-platser och 4 st garage upplåtna med bostadsrätt.

BRF Göta

Luthagsesplanaden 1 A, Uppsala. 68 lägenheter

Intresseanmälan fastighetstjänster

Uppsala Fastighetstjänst har ett stort och ständigt ökande antal kunder bland Uppsalas bostadsrättsföreningar och företag. Skicka en intresseanmälan och beskriv ditt nuläge så hör vi av oss.

Typ av tjänster

Genom att kontakta oss godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

reCAPTCHA

delad glädje är dubbel glädje

Gillar du vad du ser så dela gärna på sociala media. Tack för att du sprider budskapet om oss.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn