Måleri i Uppsala

Söker du ett pålitligt måleri som arbetar i Uppsala med omnejd? Ge din fastighet nytt ljus och livfullhet genom att måla om. Uppsala Fastighetstjänst Måleri målar­ inomhus och utomhus – alltid med fackmannamässig kvalitet med en tilltalande prislapp. Vi utför målarjobb i Uppsala med omnejd för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Måleri i Uppsala.

Måleri med Helhetsansvar

Uppsala Fastighetstjänst kan ta helhetsansvar och utföra målartjänster som en del av en renovering eller nybyggnation.

med fastighetsförvaltning

Vi kan erbjuda måleri och ytskiktsjobb som en integrerad del i våra tjänster fastighets­förvaltning och fastighetsskötsel.

Måleri med miljö i fokus

Uppsala Fastighetstjänst måleri använder miljöklassade kvalitetsfärger, arbetsmaterial och lösningsmedel.

Garanterad kundnöjdhet

Våra målare för alltid kontinuerlig dialog med kunden och en slutbesiktning garanterar ett perfekt resultat.

måleri uppsala

Färger talar till hjärtat

Färgsättningen och måleri av fastigheter och interiörer ska både vara allmängiltigt vackra men också personligt uttrycksfulla. Väl valda färger och kombinationer av färger talar till hjärtat och ger en känsla av harmoni. I valet av färger ger våra målare gärna råd utifrån kundens särskilda smak och fastighetens beskaffenhet.

måleri med kvalitet i fokus

Ett gott målarhantverk är också av väsentlig betydelse då målade ytor kan utsättas för både mekanisk slitage och ljusets påverkan. Uppsala Fastighetstjänsts målare gör jobbet grundligt och utan genvägar. Resultatet är ett långsiktigt bestående ytskikt på ut- och insida som ska lysa och glädja i många år. När du anlitar oss för uppdrag inom måleri är vi noggranna med att vara lyhörda till dina önskemål – men vi delar också gärna med oss av vår kunskap om du vill bolla din idé med oss!

Har du frågor om måleri?

Har du frågor om vårt arbeta med måleri och ytskikt? Eller önskar du offert? Tveka inte att kontakta oss! Du är också välkommen att använda formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart vi kan!

Formulär - måleri

Jag godkänner att ni hanterarar personuppgifterna jag angivit
reCAPTCHA

delad glädje är dubbel glädje

Gillar du vad du ser så dela gärna på sociala media. Tack för att du sprider budskapet om oss.

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Sök på denna webbplats